Als lid van onze vereniging heb je toegang tot topfaciliteiten, ervaren spelers, een tennis- en padelleraar maar ook een kleine, warme, gastvrije en vooral enthousiaste gemeenschap van gelijkgestemde sportievelingen die jouw liefde voor het spel delen.

Je kan bij ons gemakkelijk vrijspelen of tossen en hebt de mogelijkheid om tijdens de interne toernooien jouw krachten te meten met de andere leden en/of je kan in een van de KNLTB competitieteams gaan spelen tegen tennissers uit heel Zeeland. Verder staan de banen elke dag tot je beschikking en kan je deze gemakkelijk en snel reserveren via de KNLTB Club App.

We bieden een breed scala aan programma’s en activiteiten aan voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu een beginner bent die de basis van het spel wilt leren of een gevorderde speler die zijn of haar techniek wil verfijnen, we hebben altijd passende activiteiten voor jeugd- en seniorleden.

We geloven dat tennis meer is dan alleen een sport, het is een levensstijl. Zo zijn er veel leden actief als vrijwilliger in diverse commissies zoals onze actieve jeugdcommissie en zijn er altijd wel leden op banen te vinden gedurende de dag. Dit komt vooral omdat de vereniging draait op de inzet van de enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Wij hopen dat jij, naast de vele sportieve uren op de baan, ook je steentje wilt bijdragen aan het succes van onze vereniging.

Tennisvereniging Dauwendaele biedt een vriendelijke en ondersteunende omgeving waar je nieuwe vrienden kunt ontmoeten, plezier kunt hebben en je conditie, welzijn en spel kunt verbeteren. Om je daar in te begeleiden en ontwikkelen kan je bij ons tennislessen nemen, welke worden verzorgd door Padel- & Tennisschool Otten.

We moedigen je aan om gebruik te maken van alle voordelen van je lidmaatschap en deel te nemen aan onze verschillende activiteiten en evenementen. We zijn ervan overtuigd dat je onze vereniging een plek zult vinden waar je kunt groeien en gedijen, zowel op als buiten de baan.

We kijken er naar uit om je binnenkort op de banen te zien.

Autobedrijftatenlaan
autoservicezeeland
BakkerijSchrieks
Boeketteriemiddelburg
caljouwrademakers
ChineesdeNieuwePauw
comfortmore
debandenshop002
degrootmontage
Hollandkaascentrum
IlSenso
IntersportErik
Jumbo
keulen
LaroesLoodgieters
logodeZeeuwsebroodjesservice
Minimundi
padeltennisschool
Pfauft
Pietvoskamp
primera
Spruijtpallethandel
Taxaton
vanliere
zichtbaar
accountantskantoor-zeeland
previous arrow
next arrow