Ik heb me inschreven, wat nu?

Je mag nu gaan tennissen, zorg voor het dragen van goede (kunstgras)tennisschoenen. Andere schoenen (voetbal, hardloop of gewone, we komen van alles tegen!) worden ten zeerste afgeraden! Ten eerste omdat verkeerd schoeisel schade kan aanbrengen aan de banen. Ten tweede ook voor jezelf: voorkom blessures door het gebruikt van verkeerde schoenen. We raden je aan om informatie te vragen bij de sportzaak welke schoenen geschikt zijn om te spelen op kunstgras.

Tennisrackets en tennisballen worden NIET verstrekt door de vereniging, alleen op donderdagavond bij de toss avond wordt er gezorgd voor tennisballen.

Mocht je altijd toegang tot het tennispark willen hebben, kun je bij de ledenadministratie een sleutel van het hek halen tegen een borgsom.

Samen helpen we je op weg

Wanneer je voor het eerst lid wordt van een sportvereniging of start bij een nieuwe club kan het soms zijn dat je even je weg moet vinden. Tennisvereniging Dauwendaele neemt je dan ook (als je wilt letterlijk) bij de hand om je wegwijs te maken binnen de club. Hiervoor hebben wij verschillende tools en activiteiten die we hieronder aan je toelichten.

Maatjes

Wij vinden het belangrijk dat jij als nieuw lid je snel thuis voelt bij onze vereniging. Daarom bieden we jou, wanneer jij dat wilt, de mogelijkheid gekoppeld te worden aan een maatje. Jouw maatje kan alle vragen die je maar hebt omtrent de club beantwoorden en weet bij de wat complexere vragen gelijk bij wie hij/zij het antwoord kan krijgen!

Verwachting

Wat verwachten wij van je als lid? De vereniging bestaat uit vrijwilligers, dus wij hopen dat je daar rekening mee houdt. Om te zorgen dat alles goed verloopt, gaan wij er vanuit dat iedereen zich correct gedraagt op de baan en in het clubhuis, geen vuiligheid laat rond slingeren, geen kauwgom of sigaretten mee de baan op neemt en je tennisballen markeert, zodat ze zich onderscheiden van die van anderen.

Rest ons niets anders dan je veel plezier te wensen op onze banen!