Ben jij net begonnen met tennis? Speel je regelmatig met en tegen je vrienden? Lijkt het je leuk om een keer tegen spelers van andere clubs te spelen en wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met het spelen van wedstrijden? Er begint bij steeds meer mensen een competitie-kriebel te ontstaan en door de groei van onze club kunnen we steeds meer competitieteams starten. Wil jij rustig aan het competitiegevoel ervaren?

De voorjaar en najaar competitie zijn een laagdrempelige dubbelcompetitie speciaal voor (startende) recreatieve tennissers met speelsterkte 8 en 9 (17+). Tijdens deze competitie speel je op een relaxte manier wedstrijden want de resultaten behaald in deze competitie tellen minder zwaar mee voor jouw ranking. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau. Deze starterscompetitie wordt aangeboden op vrijdagavond.

Je speelt samen met jouw team de speeldagen tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat uit een aantal teams ingedeeld per regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Tijdens een wedstrijddag/avond speel je twee dubbelpartijen. Dit kan een damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel zijn. Alles is mogelijk en dat maakt 8&9 Tennis zo leuk!

Verder zijn er natuurlijk nog andere competitiesoorten zoals de Voor- en Najaarscompetities en toernooien voor zowel kids, junioren en senioren. Voor meer info hierover kun je terecht bij de Verenigings Competitie Leider (VCL) van TVD, Mark Blankenburgh vul hiervoor het contactformulier in..

Alle competitieteams, hebben een nieuw outfit, Rudi heeft voor iedereen een vest geregeld, dankzij een aantal sponsors, een kleine bijdrage van de competitieleden, en het drukken van de shirts door Rudi, lopen we er nu als een team bij.

Speelschema Thuis, KNLTB Voorjaarscompetitie 2024

Dames Dubbel

Speelschema Thuis, KNLTB Voorjaarscompetitie 2024

Heren Dubbel

Speelschema thuis KNLTB Najaar competitie 2024

Gemengd Dubbel team 1

Speelschema thuis KNLTB Najaar competitie 2024

Gemengd Dubbel team 2

Speciale verzoeken

Om voor 2 verenigingen te spelen dien je dispensatie aan te vragen, een speciaal formulier dient ingevuld te worden en dit moet dan ook door de competitieleider van de andere vereniging getekend worden! Omdat dit even wat tijd kan kosten, graag deze verzoeken op tijd indienen.