Ochtendtoss

Alle leden  zijn elke Maandag-, woensdag en vrijdagmorgen tussen 9.00 – 10.30 uur, vanaf 1 mei tot 1 oktober (in de winterperiode van 9.30 – 11.00 uur) welkom voor de toss.

Hierbij wordt je gekoppeld aan andere willekeurige deelnemers. Er worden  korte partijtjes  gespeeld en na afloop vind er weer een nieuwe indeling plaats. Voor nieuwe leden, maar eigenlijk voor alle leden, is dit een gelegenheid om in een ongedwongen sfeer een balletje te slaan en andere leden te leren kennen.

Op woensdagmorgen is er ook gelegenheid om koffie mee te drinken.

Avondtoss

Alle leden van  zijn elke 1e donderdag van de maand vanaf 19.00 uur van harte welkom voor de maandelijkse tossavond.

Hierbij wordt je gekoppeld aan andere willekeurige deelnemers. Er worden korte partijtjes gespeeld en na afloop vind er weer een nieuwe indeling plaats.

Voor nieuwe leden, maar eigenlijk voor alle leden, is dit een gelegenheid om in een ongedwongen sfeer een balletje te slaan en andere leden te leren kennen.

Beste Tennisvrienden,
De verenigingsstatuten en het huishoudelijk reglement waren aan vervanging toe, en hebben wij als bestuur aangepast, de concepten van de nieuwe verenigingsstatuten en het nieuwe huishoudelijk reglement moeten we aan jullie voorleggen ter goedkeuring.
Deze statuten willen we doormiddel van een nieuwe ALV ter goedkeuring aan de leden voorleggen op Donderdag
6 juni om 19.30 uur,  met aansluitend de tossavond.
Zet de datum dus in je agenda en wees welkom.
Met tennisgroeten,
Namens het bestuur,
scholieren
IMG_9470
foto tv banen
40-jaar-tennisvereniging-dauwendaele-deel-1-heden_038
IMG_0523 breed kleiner
IMG_0523 breed kleiner
logo_retina