Loading...

Lid worden

Lid worden2024-02-29T21:05:44+01:00

Lid worden?

 

Hoe word ik lid van TV Dauwendaele en wat komt er allemaal bij kijken?
Om inzicht te krijgen hoeveel het bijvoorbeeld kost om lid te worden, nodigen we je graag uit om de volgende informatie te lezen. Hier vind je allerhande informatie om zo snel mogelijk de baan op te kunnen!

De ledenadministratie:

De ledenadministratie verzorgt de coördinatie van de aanmelding van nieuwe leden, de afmelding van vertrekkende leden en alle administratieve handelingen die daarmee gepaard gaan zoals incasso, betalingen, sleuteluitgifte toegangshek, KNLTB aan/afmeldingen, en nieuwe leden van informatie voorzien. Mocht je vragen of wijzigingen hebben gerelateerd aan de ledenadministratie, stuur ze per mail naar: leden@tvdauwendaele.nl

Lid worden & contributies:

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een lidmaatschap van TV Dauwendaele.

Op deze pagina vind je een overzicht van de mogelijkheden en de daarmee samenhangende kosten. Met het lidmaatschap kan je gebruik maken van onze tennisbanen.

Aanmelden als nieuw lid gaat via het online inschrijfformulier

Aanmelden en Ledenpas:

Een nieuw (SENIOR, JEUGD, STUDENTEN, ZOMERCHALLENGE), lid van TV Dauwendaele wordt aangemeld bij de KNLTB en ontvangt (digitaal) een KNLTB-ledenpas, deze pas staat in de Club app). De pas is nodig om deel te nemen aan competities en toernooien.

Leden met een trainingslidmaatschap mogen alleen tijdens de trainingslessen die verzorgd worden door onze tennisleraar van de baan gebruik maken.

Alle leden (uitgezonderd trainingsleden) kunnen een baan reserveren met de KNLTB Club app.

Zie de gebruikshandleiding. LedenHandleiding_ClubApp.KNLTB.pdf

De vereniging gaat ervan uit dat u, voorafgaande aan uw inschrijving, kennis hebt genomen van de verenigingsstatuten, het huishoudelijk reglement en het baanreglement. Deze documenten kunt u vinden op onze website.

 

Ga naar de bovenkant